Info k táboru 2020 + nabídka divadla

Termín letošního tábora byl oznámen na 12. – 25. 7. Velice se Vám omlouváme, ale tábor nakonec bohužel neproběhne celé dva týdny. Z důvodů nedostatečné kapacity a chybějícího vzdělání vedoucích jsme nuceny ho zkrátit pouze na týden, a to na ten druhý, jelikož právě na ten se nám podařilo sehnat člověka s potřebným vzděláním. Tábor tudíž proběhne v termínu 19. – 25. 7. Opravdu se omlouváme, snažily jsme se tento problém vyřešit všemi možnými způsoby, ale nic se nám nepodařilo. Pro skautky ale proběhne před táborem ještě výprava (17. – 19. 7.), informace k ní dodáme již brzy společně s bližšími informacemi k táboru.

Nakonec máme ještě jednu dobrou zprávu – v sobotu 11. 7. vyrazíme s oddílem na otáčivé hlediště do Českého Krumlova na představení pro děti (všechny věkové kategorie) Ztracený svět. Lístek by stál 200 Kč a musí se koupit co nejdříve, jelikož místa rychle mizí. Proto Vás prosíme, dejte nám vědět do konce tohoto týdne (8. 3.), zda s námi Vaše dcerka pojede, nebo ne. Samozřejmě budeme rády, pokud to dáte vědět dříve než v neděli.

K výpravě do divadla se také váže jedna prosba – jelikož jsou spoje do Českého Krumlova bídné, chceme se pokusit dopravit se tam auty. Proto budeme rády, pokud by měl někdo z rodičů čas a mohl by si do auta vzít několik dětí a zajistit odvoz tam a zpět. Divadlo by začínalo ve čtyři, takže by se vyjíždělo určitě až po obědě. Pokud byste mohli, dejte nám také prosím vědět co nejdříve, ať víme, jak na tom jsme, a případně ještě stíháme vyřešit nějaké jiné možnosti. Děkujeme!

Uložit odkaz do záložek.