Strom dobré nálady

Chceme kolem sebe šířit alespoň trochu dobré nálady, pomůžete nám s tím? Společně vytvoříme Strom dobré nálady!

Vybrali jsme si pro to jeden ze stromů v Husových sadech (nachází se pod gymnáziem, souřadnice jsou 49.1470291N, 14.9983280E). Chceme tento strom ozdobit co nejvíce pokreslenými plackami, aby zvedl náladu každému, kdo okolo něj projde!

Jak můžete přispět svou plackou? Stačí dojít k SUDu (Růžová 29) a z bedny, která stojí před klubovnami, si vzít připravené dřevěné placky. Prosíme vás však, abyste si vzali maximálně 3 placky na osobu, aby zbylo i na ostatní – pokud jich budete chtít víc, zkuste to vzít jako výzvu a nějaké si vyrobit i sami! Na placky potom nakreslete nebo napište něco veselého, co myslíte, že potěší kolemjdoucí. Doporučujeme na to akrylové barvy, ale určitě to zvládnete i temperami (nebo čímkoliv dalším). Hlavně ale výtvor nezapomeňte přelakovat (k tomu vám většinou postačí i lak na vlasy), aby přežil i nepřízeň počasí. Hotovou placku už pak jenom stačí zavěsit na „náš“ strom – a při tom se můžete pokochat i plackami, které už tam zanechal někdo jiný.

Nebojte se být u tvoření kreativní a nedělejte si hlavu, pokud si připadáte výtvarně nenadaní – o to tady přeci vůbec nejde! A pokud byste měli jakékoliv dotazy, obraťte se na svého vedoucího. Budeme také rády, když nám dáte vědět, pokud se akce zúčastníte, a vyfotíte nám vaše placky. Těšíme se na ně a doufáme, že se nám společně podaří vytvořit alespoň pár úsměvů!

P. S. Pokud bydlíte mimo obec Jindřichův Hradec, nevěště hlavu – zkuste si udělat nějaký strom dobré nálady i ve vašem okolí! Místo dřevěných placek můžete třeba použít jen papírové zalaminované apod. Nezapomeňte se nám pak pochlubit fotkou!


Uložit odkaz do záložek.