Informace o výpravě 27. 3. a ZVaSu 23. 4.

Základní kolo ZVaSu (Závodu vlčat a světlušek, viz odkaz níže) se bude konat v sobotu 23. 4. v Třeboni. Je to pro Ježky a Mandelinky důležitá výprava, aby se mohly přihlásit jako soutěžní skupina, musí jich být určitý počet. Proto vás opravdu prosíme, aby dcerka jela!

V neděli 27. 3. uspořádáme pro družinky cvičný závod v JH (bližší info dodáme). Jako odměnu za účast na cvičném závodu bychom jim rádi dali možnost jít společně do divadla na představení „O PEJSKOVI A KOČIČCE, JAK ZACHRÁNILI HRAD“ (viz odkaz níže), které se bude hrát v divadelním sále na Střelnici v ten samý den od 16 hodin. Je ale možnost, aby dcerka šla pouze na cvičný závod a divadlo vynechala. Divadlo je určeno pro děti od 3 do 10 let, proto také necháme na vašem zvážení, pokud by to dcerku bavilo.

Prosíme, abyste nám dali do pondělí 7.3. vědět, pokud se dcerka zúčastní cvičného závodu a bude chtít jít s námi do divadla (abychom včas rezervovali lístky) a poprosíme i o zprávu pokud se zúčastní ZVaSu, musí se na závod vyplnit přesný počet. Děkujeme!

Odkaz na divadlo zde.

Odkaz, co je ZVaS zde.

Uložit odkaz do záložek.