Online schůzky + celostátní schůzka (živé vysílání)

Odkaz na hovor pro Benjamínky: https://meet.vpsfree.cz/Benja

Chystáme pro děti online schůzky! Chceme jim totiž více vynahradit kontakt s námi a hlavně s ostatními členkami družinky. Dejte nám prosím vědět, zda se schůzky zúčastníte, či nikoliv, ať víme, s kolika dětmi počítat. Děkujeme!

Schůzky bude mít každá družina odděleně, Mandelinky (světlušky: 2. – 3. třída) tuto středu 22. 4. od 17.00, Benjamínci (předškolačky a 1. třída) v pátek 24. 4. od 15.00. Schůzky budou trvat přibližně hodinu až hodinu a půl, podle toho, jak rychle se všichni sžijeme s technikou. Pokud by schůzky takto fungovaly a líbily by se, můžeme je potom v tyto dny a časy dělat každý týden/obtýden, tak nám můžete dát vědět, jak by vám to vyhovovalo.

Pokud to bude aspoň trochu možné, prosíme o připojení z počítače s webkamerou. Pokud webkameru nemáte, můžete použít mobilní telefon (byly bychom rády, kdyby se děti mezi sebou viděly a my viděly je, pomůže nám to při některých hrách). Budeme však volat přes https://meet.vpsfree.cz/ a to si musíte na telefon stáhnout jako aplikaci (na počítači funguje bez jakéhokoliv stahování či registrace).

Odkaz na hovory (bude stačit pouze kliknout na odkaz a měli byste se tak připojit) zveřejníme v tomto článku přibližně 10 minut před konanou schůzkou. Nezapomeňte pak prosím dcerce případně pomoc se zapnutím – je tam třeba potvrdit mikrofon a webkameru. Potom už se nemusíte bát, my budeme na děti dávat pozor a vše jim vysvětlíme, takže budete mít čas pro sebe.

Pokud by vám jedna schůzka nestačila, Junák plánuje na pátek 24. 4. od 19.30 společnou celostátní schůzku. Chystá se k oslavám dne sv. Jiří, který je patronem skautů. Klasicky v tento den chodíme do škol a prací ve skautském šátku a ukazujeme, že jsme hrdí na to, že jsme skauti. Letos to bohužel nejde, tak se Junák snaží to oslavit alespoň takto. Pokud byste se schůzky chtěli zúčastnit, bude probíhat jako online vysílání na youtube nebo facebooku. Děti si na sebe můžou vzít šátek a klidně i kroj (aspoň by se konečně ty nově nakoupené kroje trochu provětraly) a k sobě ještě nějakou svíčku. Věříme, že to bude moc hezká chvíle!

V tuhle chvíli je to od nás vše, takže se na vás těšíme ve středu i v pátek. Pokud byste měli nějaké dotazy, určitě nám dejte vědět!

Uložit odkaz do záložek.