Pátá video schůzka

Je tady naše další video schůzka! Tentokrát to tedy nebude úplně schůzka, spíš rovnou menší výprava. Doufáme tedy, že si ji s námi užijete! Pustit si ji můžete tady.

Na příští schůzku si prosím připravte: párátka/špejle/ap., koště/smetáček/nějaký klacek, provázek, nůžky, vařečku, bílou voskovku/svíčka (například čajovou), papír, vodovky, štětec, kelímek s vodou, džus (stačí nějaký menší džusík – nejlépe ananasový, jahodový, hruškový a podobně, ale je to na vás), mléko, hrneček, lžičku. Pokud něco z toho mít nebudete, samozřejmě to vůbec nevadí a na aktivitu se můžete pouze podívat, nebo ji i přeskočit, víme, že je toho tenhle týden poměrně dost.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jestli se vám schůzka líbila, případně co na ní máme vylepšit. Potěší nás i třeba fotka namalovaného kamínku (rukodělka z videa), nebo čehokoliv jiného.

Těšíme se zase za týden! Anebo možná i dřív, tento týden proběhly první online schůzky a my doufáme, že budou následovat i další.

Pokud se chcete zabavit více, všechny video schůzky najdete na našem youtube kanále. A tady se zase můžete podívat na tipy, jak děti zabavit doma i jinak.

Uložit odkaz do záložek.