Poslední video schůzka

Dnes jsme zveřejnili naši poslední střediskovou video schůzku, budeme se v ní zabývat krizovými situacemi. Najdete ji zde.

Je to naše poslední video schůzka. Vzhledem k pomalu se obnovující skautské činnosti nám přišlo už nám přišly trochu nadbytečné. S dětmi se ale budeme dál vídat na online schůzkách, v červnu také na výpravě. Doufáme, že třeba zvládneme ještě alespoň jednu normální schůzku někdy ke konci června.

Video schůzky bereme jako něco, co nám ukázalo, že se naše středisko v těžké chvíli umí spojit a vzájemně si pomoct. Doufáme, že jste si alespoň trochu užili program také s jinými vedoucími, než jaké děti vídají běžně.

Děkujeme, že jste na video schůzky koukali a v těžkých chvílích na skauta nezanevřeli. Také děkujeme za veškerou zpětnou vazbu, kterou jste nám teď dali! Je to něco, co nám hodně pomáhá v naší činnosti.

Pokud byste se chtěli podívat i na ostatní schůzky, najdete je na našem střediskovém YouTube kanále. Na našem oddílovém kanále pak najdete čtení knihy On-line zoo nebo video k vlčkům a světýlkům.

Uložit odkaz do záložek.