Střediskové jamboree

Hned na začátku září, tedy 4.-6. 9., nás čeká střediskové jamboree. Jedná se o setkání oddílů z celého našeho střediska a společně tak zahájíme nový skautský rok.

Vypravíme se společně na srub Asgard, který se nachází v Roseči. Spát budeme ve stanech. Prosím, pokud byste nám mohli půjčit nějaký stan, ve kterém by děti mohly spát, dejte nám vědět, budeme za to moc rády!

Jelikož se jedná o velkou akci, potřebujeme už dopředu vědět, kdo se jí zúčastní. Proto vás prosíme, abyste nám dali do 14. 8. závazně vědět, zda se dcerka zúčastní, nebo nezúčastní.

Akce vyjde na 400 Kč a peníze se tentokrát nedávají nám, ale posílají na střediskový účet do 31. 8. Informace k placení vám pošleme, až nám potvrdíte účast.

S sebou: spacák, karimatku, oblečení na spaní (radši teplejší), hygienické potřeby (kartáček, pastu, hřeben), vhodné oblečení na ven (s ohledem na počasí), kroj + šátek (pokud máte), pevné boty, repelent, pláštěnku, ešus, příbor, hrneček, lahev na pití, přezůvky, baterku, uzlovačku, KPZ (krabička poslední záchrany, pokud máte), psací potřeby + pastelky, nůžky, kartičku ZP, večeři na pátek + snídani na sobotu.

Bližší info ohledně časů odjezdu a příjezdu dodáme již brzy! Domlouvá se totiž ještě společný autobus. Abyste měli alespoň nějakou představu o časech, oficiální zahájení akce na Asgardu je v pátek v 18.30, ukončení pak v neděli ve 12.00.

Uložit odkaz do záložek.