Video Vlčci a světýlka

Trošku jsme odbočily od video schůzek a nahrály video, kde dětem představujeme vlčky a světýlka. Jsou to vlastně takové odborky pro světlušky (a vlčata) – tudíž něco, co si holky můžou teď samy zkusit plnit doma. Je to samozřejmě čistě dobrovolné, děti do ničeho nenutíme, jen je to hezký způsob, jak se třeba teď zabavit a rozvíjet se v dětmi vybraném odvětví. Navíc za splněnou odborku získají nášivku, která může hezky ozdobit nový kroj.

Holkám jsme samozřejmě při plnění k dispozici – můžou se na nás samy obrátit na WhatsAppu. Je jasné, že některé úkoly do odborek dokonce budou muset splnit s naší pomocí na normálních schůzkách, výpravách, nebo dokonce táboře – proto ať nám prosím dají vědět, pokud se nějakou odborku rozhodnou plnit, abychom jim s tím pak mohly vyjít vstříc a dát jim tam k tomu prostor.

Naše video si můžete pustit zde (založily jsme si kvůli němu dokonce oddílový YouTube kanál!). Holky by se tam měly snad dozvědět to nejdůležitější (včetně krátkého představení každé odborky, aby věděly, z čeho si můžou vybírat), ale pokud se chcete dozvědět něco víc o vlčcích a světýlkách, můžete tady.

Uložit odkaz do záložek.