Šestá video schůzka

Vychází naše již šestá středisková video schůzka! Tentokrát se opírá o svátek čarodějnic, který byl ve čtvrtek. Pustit si ji můžete zde.

Doteď vycházely naše video schůzky každou sobotu. Moc se omlouváme, ale odteď už budou vycházet pouze jednou za dva týdny – bohužel je pro nás poměrně náročné to stíhat (jelikož ve většině oddílů se realizuje ještě další program – u nás třeba každý týden online schůzky). Video schůzek se ale určitě vzdát nechceme, jen je trochu omezíme, takže se na vás těšíme zase za dva týdny. Věříme, že nám to odpustíte, protože by toho možná bylo příliš i na vás.

A co si za ty dva týdny máte připravit? Papír (nebo nějaký sešit), něco na psaní, dvě ruličky od toaletního papíru, lepidlo, izolepu, provázek, nůžky, fixy, můžou být i barevné papíry. Snad by to mělo být vše, ale předem se omlouváme, že je možné, že ještě něco doplníme – nemělo by to být ale nic, co byste běžně neměli doma.

Klasicky budeme samozřejmě rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu (ať už na tato videa, nebo na naše nové online schůzky). Ceníme si i kritiky, protože nám pomůže věci zlepšit.

Pokud se chcete podívat na naše předchozí videa, najdete je na našem YouTube kanále. A tady najdete další tipy, jak děti zabavit doma.

Uložit odkaz do záložek.