Registrace 2021

Pomalu přichází rok 2021 a s ním i registrace v Junáku. V tomto článku a přiloženém dokumentu najdete všechny důležité informace!

Pokud chcete svou dceru zaregistrovat i v následujícím roce, je potřeba nám nejpozději do 17. 1. odevzdat papírovou návratku (návratky vám rozdáme na schůzkách, případně si ji můžete sami vytisknout). Pokud je u nás ale dcerka prvním rokem a ještě nevyplňovala registraci, ozvěte se nám, je potřeba vyplnit tu.

Do 20. 2. je pak nutné uhradit registrační poplatek. Platí samozřejmě, že čím dříve, tím lépe, ovšem registrační poplatky na účet posílejte až v roce 2021 (aby se nám to nepletlo do letošního účetnictví)! Registrační poplatek činí 700 Kč (pokud je v našem středisku více rodinných příslušníků, platí každý jen 500 Kč). Část z toho odvádíme vyšším organizačním jednotkám, část jde do našeho střediska (kde se z toho platí třeba prostory, nové vybavení kluboven a podobně) a část přímo do oddílu (díky tomu si můžeme dovolit různé pomůcky na schůzky apod.). Peníze nám buď můžete donést na schůzku, nebo zaplatit na účet střediska (viz příloha).

Pokud jste se ale ocitli v těžší životní situaci, můžete zažádat o sociálně zvýhodněnou registraci (budete pak tedy platit méně – o výši slevy rozhoduje středisková rada a záleží na počtu lidí, kteří si o ni zažádají). Jak si o ni zažádat, naleznete v přiloženém dokumentu – učiňte tak ale do 31. 12. Opravdu vám rádi pomůžeme a vyjdeme vstříc, prosíme ale, abyste si o ni nežádali zbytečně.

Ostatní informace (včetně návratky) najdete v tomto dokumentu:

Nebojte se v případě jakýchkoliv dotazů obrátit na kohokoliv z našich vedoucích!

Uložit odkaz do záložek.