Změna vánoční výpravy a korona výzva

Od pátku 18. 12. platí nová vládní opatření, která nám znovu zakazují se setkávat. Znamená to, že už do konce roku nebudou žádné schůzky.

Nechceme se ale nechat připravit i o vánoční výpravu, a tak jsme ji trochu upravily! Proběhne ve čtvrtek, kdy nová pravidla ještě neplatí. Mrzí nás, že jsou změny takto narychlo a omlouváme se, pokud vám tím působíme nějaké potíže, ale lepší řešení jsme za současné situace nevymysleli. Zde jsou informace k výpravě:

Sraz: ve čtvrtek 17. 12. v 15.00 u SUDu ve skautském šátku (kdo má) a s rouškou!
S sebou: opravdu teplé oblečení, pití a jídlo na celý den, dárek začínající na písmeno M, cukroví, jeden kus jídla pro zvířátka (např. mrkev, jablko…), náhradní roušku, baterku (nejlépe čelovku, ale může být jakákoliv)
Konec: ve čtvrtek 17. 12. v 18.00 u SUDu

Mění se tedy víceméně pouze čas a místo srazu, poté taky do batůžku přibyde baterka – přece jen už se nám brzy stmívá. Dejte nám prosím co nejdříve vědět, zda se dcerka výpravy zúčastní, nebo ne.

Taky vás prosíme, ať nám do neděle 20. 12. nahlásíte, kdo z dětí splnil korona výzvu (prosíme, abyste nám to v případě menších dětí nahlásily vy, ne děti). Potřebujeme to vědět, abychom objednaly nášivky, pak už vám ji bohužel neobjednáme.

Doufáme tedy, že se s dětmi aspoň takhle ve čtvrtek uvidíme a v novém roce snad budeme mít v naší činnosti větší štěstí!

Uložit odkaz do záložek.