Program na květen

Na květen jsme si pro vás připravili dva různé programy! Jedním je vyrábění sirupů a čajů na tábor (protože zatím vypadá, že tábory by proběhnout měly), další pohybová výzva s EPP.

Výroba sirupů a čajů

Zkoušeli jste si už vyrobit domácí sirup? Nebo usušit bylinky na čaj? Teď je ta správná příležitost! Vytvořili jsme pro vás příručku, kde najdete recepty, podle kterých se dají vyrobit různé sirupy. Dále je tam také přehled rostlin, které se dají usušit na bylinkový čaj. Budeme rádi, pokud si něco zkusíte vytvořit (klidně i podle receptu, který není v příručce), a pak nám sirupy nebo čaje pošlete na tábor – chceme, aby holky měly možnost se zapojovat do příprav tábora a také aby si vyzkoušely, co všechno můžeme z přírody získat. Prosíme vás ale, abyste nám napsali co a kolik jste vyrobili, abychom věděli, s čím můžeme na tábor počítat. Děkujeme!

Výzva s EPP

Znáte aplikaci EPP? Jde o to pomáhat pohybem! Aplikaci si stačí stáhnout do chytrého telefonu, potom si v ní vybrat typ aktivity (je tam spousta možností od chůze až po kajak) a spustit aktivitu. Aplikace vám ji pak měří a na jejím základě získáte body, kterými můžete podpořit některý z projektů. Nám pak pošlete screenshot a my budeme vaše body zaznamenávat jako výstup na horu, abychom viděli, jak se nám společně daří sbírat body a pomáhat! Horu najdete tady (nebo v hlavním menu pod názvem Výzva s EPP, aby se vám to lépe dohledávalo). Každému účastníkovi potom vytvoříme kolečko, které bude stoupat nahoru podle získaných bodů. Zvládnete vyšplhat až na vrchol?

Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu – zda se programů účastníte, či nikoliv (a pokud ne, proč? Můžeme udělat něco lépe?). Pokud vám programy nevyhovují, můžete se podívat na nějaké naše dřívější aktivity, které přehledně najdete tady. Pokud jste ještě nestihli dohrát (nebo ani nezačali hrát, ale chtěli byste) e-mailovou hru s Mlokem, vůbec to nevadí – necháme ji běžet dál.

Doufáme, že se brzy uvidíme (i když informace jsou zatím nejasné, ač se to Junák snaží řešit) – do té doby tedy si snad užijete naše programy „na doma“.

Uložit odkaz do záložek.