Registrace 2023

V tomto článku a přiloženém dokumentu najdete všechny důležité informace!

Pokud chcete svou dceru zaregistrovat i v následujícím roce, je potřeba nám nejpozději do 20. 1. odevzdat papírovou návratku (návratky vám rozdáme na schůzkách, případně si ji můžete sami vytisknout) nebo poslat smsku některému z vedoucích, že dcerku chcete registrovat plus připsat, pokud chcete registrovat pro dcerku i časopis (bližší informace níže).

Do 28. 2. je pak nutné uhradit registrační poplatek. Ten činí 750 Kč (pokud je v našem středisku více rodinných příslušníků, platí každý jen 550 Kč). Část z toho odvádíme vyšším organizačním jednotkám, část jde do našeho střediska (kde se z toho platí třeba prostory, nové vybavení kluboven a podobně) a část přímo do oddílu (díky tomu si můžeme dovolit různé pomůcky na schůzky apod.). V registračním poplatku je také zahrnut skautský časopis dle věkové kategorie, který chodí do schránky 5x do roka. Poprosíme abyste nám dali vědět, zda dcerka časopis využívá a my ji ho registrovaly i pro další rok.

Peníze nám buď můžete donést na schůzku, nebo zaplatit na účet střediska:
Číslo účtu: 5971270399/0800
Variabilní symbol: rodné číslo dítěte
Do poznámky: registrace 2023 – Sedmikrásky – jméno dítěte

Návratku naleznete v tomto dokumentu:

Pokud jste se ocitli v těžší životní situaci, můžete zažádat o sociálně zvýhodněnou registraci. Napište jakémukoliv vedoucímu zdůvodnění a společně poté dohodneme snížení poplatku. Učiňte tak prosím do do 15. 1. Opravdu vám rádi pomůžeme a vyjdeme vstříc, prosíme ale, abyste si o ni nežádali zbytečně.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na kohokoliv z vedoucích!

Uložit odkaz do záložek.