Středisková video schůzka

Karanténa nás ve skautování nezastaví, a tak jsme se rozhodli si trochu pomoct s ostatními vedoucími v našem středisku a vytvořit video schůzku pro všechny benjamínky, vlčata a světlušky (děti od předškolního věku až do přibližně 4. třídy). Video schůzka by měla vycházet jednou týdně (vždy v sobotu) a aspoň trochu zastoupit naše normální schůzky. Samozřejmě ji nemusíte využít, ale snažíme se nějak pomoct se zabavením dětí doma.

Schůzka se snaží být vymyšlená tak, aby vám stačilo děti postavit k počítači – vše by pak měly zvládat samy. Možná jim ale ještě předtím vysvětlete, jak se stopuje a znovu zapíná video, kdyby náhodou něco nestíhaly.

Prosíme vás o to, abyste nám poskytli k video schůzce nějakou zpětnou vazbu – pustili jste si vůbec video? Vydržely u toho děti? Co je nejvíc bavilo, co naopak nebavilo? Budeme vám za to všichni velice vděční – zjistíme díky tomu, co máme vylepšit do příště, a jestli má jejich natáčení vůbec cenu.

Video schůzku najdete na našem novém střediskovém YouTube kanále – zde.

Na konci upozorňujeme na to, co by si děti měly připravit na další schůzku (která bude, doufejme, příští sobotu): semínka řeřichy/ředkvičky/salátu (můžete si vybrat), vatu, hluboký talíř, vodu. Světlušky (holky od 2. třídy výš) ať si vezmou i 12 papírů A4, izolepu, fixy a nůžky.

Pokud máte k videu (nebo čemukoliv jinému) nějaké dotazy, neváhejte se na nás obrátit!

Tipy, jak zabavit děti doma i jinak, potom můžete najít tady.

Uložit odkaz do záložek.